Bolygónk egyre növekvő lakosságának egészséges élelmezése egyre nagyobb és komplexebb kihívások elé állítja mind az agrárium, mind az élelmiszeripar képviselőit.
Hogyan kezelik a hazai élelmiszeripar szereplői a kihívásokat és milyen szerepe van ebben az innovációnak? Mi számít ma innovációnak?
Milyen élelmiszeripari trendek jellemzőek manapság és milyenekre számíthatunk a jövőben?
Hogyan képzeljük el a termék- és folyamatfejlesztés folyamatait és módszereit az élelmiszeriparban?
Hogyan válhat az egyik élelmiszeripari előállítónál keletkezett hulladék a másik előállító alapanyagává?
Többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Spin-off Klub keretein belül megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetésen. Az eseményen a saját kérdéseidet is felteheted a kerekasztal beszélgetés ideje alatt vagy a beszélgetést követő kötetlen networking keretein belül.
|